Absinthe Larusée Verte *
“The nose features herbal aromas of hyssop, small absinthe, and lemon balm mint. A very discreet, green anise. A dry, bracing nose. A strong plant taste in the mouth: invigorating, mountain fresh, and perfumed. The powerful absinthe plant quickly becomes established in the mouth, before developing delightful, enduring floral notes. This absinthe is refreshing, dry and elegant” Larusée Verte is the result of the same distilling process as Larusée Bleue. The difference is that immediately after distillation, a bouquet of plants is left to soak in it. This provides strong herbal notes and the sublime, one hundred percent natural green hue.
Trenel crème de Pêche *
Der Crème de Pêche de Vigne Trénel hat eine schöne orangefarbene, goldene und glänzende ...
Mont Genep *
Gießen Sie in die Flasche 50 cl Fruchtalkohol bei 40 ° C mischen, 40 Tage mazerieren ...
Ancho Reyes Verde *
Ancho Reyes Verde wird aus grünem Ancho-Chili höchster Qualität hergestellt, ist 100% ...
Trenel crème de Framboise *
Der Crème de Framboise de Bourgogne Trénel hat eine lebhafte Farbe, ein sehr schönes ...
Trenel crème de Griottes *
Der Crème de Griotte de Bourgogne Trénel hat eine bernsteinrote, durchscheinende und ...
Vorübergehend ausverkauft
Morand Williamine Moitié-Moitié *
Likör aus Walliser Williamsbirnen AOP von bester Qualität, typisches volles Fruchtaroma ...
Rom Maizon Café-Vanille *
Gießen Sie 70 cl weißen Rum in die Flasche, mixen, 40 Tage mazerieren & IHREN HAUSGEMACHTEN ...