Amarone della Valpolicella Classico La Dama 2016/2018 DOCG *
Temporarily out of stock
Nur die spärlichsten, reifsten und am besten der Sonne ausgesetzten Trauben unserer Trauben werden ausgewählt und in 6-kg-Kisten gelegt, um etwa hundert Tage lang in natürlichen Dachböden zu trocknen. Im Januar, wenn alle Aromen konzentriert sind, findet die Pressung statt: teils in Stahlfässern, teils in Holz. Die Mazeration der gequetschten Trauben ist sehr lang, bis zu 30/40 Tage, danach erfolgt die Reifung in großen Wäldern für 36 Monate; Der Wein wird dann mindestens 1 Jahr in der Flasche verfeinert, bevor er vermarktet wird.
Heering Cherry Liqueur *
With Heering Cherry Liqueur, Denmark has had a real rarity on the world market for almost ...
Temporarily out of stock
The Lost Distillery Company Dalaruan Classic *
Dalaruan is a long-closed distillery brought to life through a marriage of aged single ...
Le Tourmentin 2020/2021 Domaines Rouvinez
Intense red with blackish tones; spicy notes, vanilla, candied cherries, fully ripe plums ...
Côté 2021/2022 Côtes de Gascogne IGP Domaine Tariquet
A successful alliance between two strong identities found in an original and unique blend ...
Château La Tour-Carnet 2020 Haut-Médoc Bernard Magrez *
The medieval Château La Tour Carnet, the oldest château in the Médoc, dates back to the ...
Café Cuendet Brésil Grains
Assemblage d'exception du Brésil Cerrado, d'Amérique centrale et du Congo. Torréfaction ...
Cotswolds Signature *
Our award-winning Cotswolds Signature Single Malt Whisky, the first whisky ever made ...
Coeur de Domaine Blanc 2020/21 Domaines Rouvinez
Light lemon yellow colour with bright reflections. Nose of an intense aromatic with notes ...
Pineau des Charentes Blanc Cognac François Voyer *
François Voyer - Pineau des Charentes Blanc - 17.5%vol - 75cl - Grape Variety Ugni Blanc ...